oppskrift

Søte og gode lapper uten sukker, melk, gluten og egg

I dag har jeg lyst til å dele med dere en oppskrift på lapper som jeg lagde til lunsj.

De ble kjempegode, og alle i huset likte de. Bortsett fra storebror som ikke er så glad i å smake på det som mor eksperimenterer med 🙂

Ellers så sliter jeg med å akseptere at energinivået mitt er veldig lavt for tiden, og at de planene jeg har for dagene stort sett ikke ikke blir fulgt opp.

Det er en del av sykdommen, jeg vet. Men allikevel vanskelig å akseptere. Jeg må øve meg på det.

Over til oppskriften:

  • 5 ss kokosmel
  • 5 ss yokos naturell (plantebasert yoghurt)
  • 3 ss sukrin gold (kan kuttes ned til 2 visst du ikke vil ha de så søte)
  • 2 ss sukrin melis
  • 2 ts fiberhusk
  • 1 ts natron
  • 2 dl mylk havre og mandel
  • 1/4 ts kardemomme

Bland alt det tørre sammen og tilsett yokos og melk.

Obs, da de ikke inneholder egg er de litt annerledes å steike.
Jeg steikte de på under halv varme og og lot de stå en god stund for å få de gjennomsteikt.
1 liten ss med røre pr lapp er nok.

De ble veldig gode både med og uten syltetøy på!

Håper det går fint med deg i disse rare koronatider. Jeg føler at dagene går i ett og jeg gleder meg veldig til ting normaliseres igjen.

-Christina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *